Samla lån

Även om du redan har lån så finns det tillfällen då du kan behöva ta ytterligare ett lån. Eftersom varje lån kostar pengar i form av räntor så kan det bli kostsamt i längden att ha flera lån som betalas av samtidigt. Små lån kan ofta ha högre räntor än högre lån så har du många av dessa så kan återbetalningen bli hög. För varje lån så tillkommer också avi- och faktureringsavgifter som adderas till hela den gemensamma kostnaden. Dessutom kan det kännas krångligt att hålla reda på alla på samma gång, och det är lätt att man känner att man tappar kontrollen över sin ekonomi. Många långivare idag låter dig dock samla alla dina lån under ett och samma privatlån, något som hjälper dig att sänka dina kostnader och som åter igen ger dig kontroll över din ekonomi.

Långivare (4)

Rösta
Belopp 5000 - 600 000 kr
Löptid 1-15 år
Ränta 3,95–19,32%
Samla lån Ja
Rösta
Belopp 10 000 - 500 000 kr
Löptid 1-12 år
Ränta 3,45% - 12,95%
Samla lån Ja
Rösta
Belopp 5000 - 600 000 kr
Löptid 1 - 20 år
Ränta
Samla lån Ja
Rösta
Belopp 5000 - 600 000 kr
Löptid 1-20 år
Ränta 3,01%-29,95%
Samla lån Ja

Sök ett privatlån som låter dig samla dina lån

Har du redan många mindre lån eller krediter som håller på att betalas av samtidigt som du behöver ta ett nytt lån? Detta ger dig en perfekt chans att försöka hitta en långivare som låter dig samla alla dina lån. Men även om du inte behöver mer pengar så kan du ansöka om ett lån som samlar de lån som du redan har. På vår hemsida hittar du flera långivare som erbjuder privatlån, där du tydligt kan se vad som gäller för varje lån; hur mycket du får låna, vad de har för löptid, vilken ränta de har och om de låter dig samla dina lån. Tack vare denna översikt kan du enkelt leta dig fram i djungeln av privatlån för att hitta den som är mest lönsam för din ekonomi.

Få kontroll över din ekonomi samtidigt som du sparar pengar

Genom att söka ett privatlån som låter dig samla dina lån så kan ekonomin snabbt se ljusare ut. När du samlar alla dina lån och krediter under ett och samma privatlån så blir du av med många extrakostnader såsom faktureringskostnader, du kan även sänka din månadskostnad på hela lånebeloppet och få en lägre räntesats. Det du gör är att du söker ett lån som motsvarar det totalbelopp som alla dina lån och krediter har. Då kan du betala av dina existerande lån och istället bara ha ett stort lån att fokusera på. Ett större lån ger dig ofta en längre tid på dig att återbetala, en lägre räntesats och mindre extrakostnader, samt en bättre överblick. Kolla upp vad du har för räntor och kostnader för dina nuvarande lån och jämför det med de privatlån som vi har här på vår hemsida.

Omförhandla dina lån

När du söker ett stort privatlån som låter dig samla dina nuvarande lån och krediter så har du större möjlighet att förhandla dig till bättre förutsättningar. Ett större lån låter dig förhandla med långivaren och blir i slutändan mycket mer lönsamt än flera smålån. Kolla över dina lån och din ekonomi redan idag och se vad du kan få för bättre möjligheter genom att jämföra de privatlån som du hittar här på vår hemsida. Så fort du har hittat ett lån som passar dig och som låter dig samla dina lån så kommer du märka hur du får bättre överblick och kontroll över din ekonomiska situation.

You have voted!
Stäng
Vote for:
stars
Vote
You have not rated!